top of page

Skidservice inför Vasaloppsveckan


Vi kallar oss ofta för Sveriges bästa skidverkstad, det är inte vi utan våra leverantörer och ni kunder som har gett oss det epitetet. Det kanske beror på att vi för 40 år sedan var den första verkstaden i Europa som köpte en stenslip, det finns ingen som har stenslipat skidor längre än oss. Vi har även varit med om att utveckla en struktur som är så bra så att den användes som referensstruktur (M7) av Längdlandslaget, det är den du får om du slipar dina skidor hos oss!

Inför denna säsongen var vi även först i Sverige med att erbjuda en ekologisk valla vid skidservice. Som du säkert vet så har Vasaloppet bestämt sig för att inte erbjuda fluorvalla vid sin vallaservice. Bra tycker vi, men har tagit det ett steg längre. Den vallan vi använder är inte bara fluorfri den har inga hydrocarboner, silikoner eller färgämnen, över 70% är biologiskt nedbrutet efter 28 dagar!

Tillhör du dem som och åker Vasaloppet under 7,5 timmar så drar du nytta av fluorvallor, naturligtvis har vi det som alternativ att erbjuda.

Om en vecka sätter Vasaloppsveckan i gång, av erfarenhet så vet vi att du tjänar både tid och pengar på att förbereda dina skidor här hemma. Vi ser fram emot att få hjälpa dig med att preppa dina skidor så att du får så bra förutsättningar som möjligt under resan i spåret mot Mora. Vi bevakar vädret och förutsättningarna dagligen för att optimera skidorna för just det loppet som du skall åka.

Kom in och prata med oss så hjälper vi dig med dina skidor efter dina behov och målsättningar. Gärna så snart som möjligt så att vi kan anpassa leverans till den dag som du har tänkt att resa upp till Vasaloppet.

Du hittar mer information här, har du mer frågor så ring, mejla eller chatta via Facebook så skall vi försöka att hjälpa dig.

53 visningar0 kommentarer
bottom of page