top of page

SVERIGES BÄSTA SKIDVERKSTAD

Vi brinner för skidor och för våra kunders skidupplevelse, det är därför vi håller på som vi gör.

Vi är lite "Old School", vi är yrkesstolta, vi vill lämna ifrån oss ett så högkvalitativt arbete och resultat som möjligt. Vi ställer nog högre krav på oss själva än vad ni kunder gör. Det är så vi är.

Epitetet "Sveriges bästa skidverkstad" har vi fått leva med ett tag. Det är några av de största skidleverantörerna som redan på 70-talet kallade oss det. Vi har fått höra det många gånger sedan dess och speciellt roligt är det när det kommer från våra kunder.

Vi köpte den första stenslipmaskinen i Sverige, utöver vår maskin så fanns det en till i Europa, den stod på Kneissls race-department i Österrike. Det är över 35 år sedan nu, och vi jobbar fortfarande med Montanas marknadsledande maskiner, vår nuvarande maskin är den femte i ordningen. 

Vårt val av leverantörer och utrustning i kombination med vår yrkeserfarenhet gör att vi kan leverera ett förstklassigt resultat.

Oavsett om du är tävlingsåkare eller åker för nöjes skull så vågar vi nog lova att dina skidor blir bättre än när de var nya.

Välkommen in!

bottom of page