GÖTEBORGS BÄSTA SKIDUTHYRNING?

Vi har arbetat med skidor och skidåkning i många år nu och när vi inför säsongen 2018 funderade lite över vårt utbud och våra kunder så ställde vi oss frågan;

Vilken typ av skidor och pjäxor skulle vi själva vilja hyra, och vilken preparering skulle vi förvänta oss?

Svaret var ganska enkelt.

Vi skall hyra ut riktigt bra grejer, skidor som vi vet har riktigt bra prestanda och pjäxor med rätt flex och passform.

De modeller som vi har valt är eller har varit testvinnare i de stora skidmagasinen världen över. Vi har riktiga manchesterdödare, några av de bästa all-mountainskidorna, och vi har naturligtvis dem i damlängder eller när det finns damspecifika modeller.

Vi har valt pjäxor som har passform och flex som passar dessa skidor, för det är så oerhört viktigt för att man skall kunna utnyttja skidans egenskaper. Pjäxan är den enskilt viktigaste länken mellan dig som åkare och skidan, har du inte rätt storlek, passform eller flex, så blir det både obekvämt och svåråkt.

Inte nog med detta, vi är ödmjukt medvetna om att vi har en av Sveriges bästa skidverkstäder, det är ni kunder och våra leverantörer som ger oss det omdömet. Så alla våra hyrskidor är alltid nypreppade när du hämtar dem, inte vilken preparering som helst, utan vår guldpreparering med ekologisk valla!

Vad vi känner till så finns det väldigt få eller ingen i Sverige som jobbar på detta sättet än. Varför gör vi det då, undrar du säkert?

Jo, för att vi vill att du skall få en så bra skidupplevelse som möjligt, så som vi själva vill ha det!

Välkommen in att boka, du kan bara göra det i butiken, vi vill gärna träffa dig för att du skall få rätt utrustning, optimerad och anpassad för just dig .

Skidor

Hos oss kan du hyra skidor från Scott & Blizzard

Pjäxor

Vi har valt lite bättre pjäxor från Nordica & Tecnica.

Please reload

©2017 by Åkes Sportservice. Proudly created in Gothenburg

info@akessportservice.se 031-221151

GDPR

  • Facebook Social Icon