top of page

Skall du åka Vasaloppet? Stenslipa dina skidor! Denna veckan 100:- rabatt.


Har du tänkt dig att åka Vasaloppet i år så har du redan nu ett antal mil i benen. Förmodligen så håller du på att jaga snö för att kunna träna. Skall du med familjen till fjällen nu på sportlovet så är det ju ett ypperligt tillfälle till träning!

Den 25 januari till och med den 1 februari har vi en längdkampanj för dig. Du får köpa vår "Guld"-preparering för 495:-, ordinarie pris är 595:-. En Guldpreparering innebär att vi stenslipar belaget och lägger en struktur, vi mättar skidan med Holmenkol LF21 samt borstar ur den med två olika borstar, och vi ruggar fästzonen. Som vanligt gäller priset på en rengjord skida.

Visste du att skillnaden kan vara så stor som en timma i åktid på Vasaloppet om du har stenslipat dina skidor!

Välkommen in!


629 visningar0 kommentarer
bottom of page