top of page

Finbesök från Schweiz & Montana


Vill du ha World Cup finish på dina skidor?

Som du kanske redan vet så firar vi 40-år i februari. Vad inte så många känner till är att 33 av dessa 40 åren har vi jobbat med Montana, världsledande vad det gäller skidpreparering. Vi var först i Sverige med att stenslipa skidor, utöver vår Montanamaskin så fanns det en stenslip till i Europa, på Kneissl-fabriken i Österrike. Den maskin som vi har idag är den femte i ordningen från Montana och genom vårt långa och täta samarbete som vi har byggt upp med dem under åren, innebär för dig som söker det där lilla extra att vi kan erbjuda samma preparering och finish som Montana levererar till sina åkare i Världscupen. I fredags hade vi finbesök från Montana, Kaspar Keiser och Röbi Scheuber, Kaspar är teknisk chef och vice VD, Röbi är utvecklingsansvarig för nya strukturer och slipar även för flera åkare Världscupen.

Vill du ha World Cup finish på dina skidor? Som du kanske redan vet så firar vi 40-år i februari. Vad inte så många känner till är att 33 av dessa 40 åren har vi jobbat med Montana, världsledande vad det gäller skidpreparering. Vi var först i Sverige med att stenslipa skidor, utöver vår Montanamaskin så fanns det en stenslip till i Europa, på Kneissl-fabriken i Österrike. Den maskin som vi har idag är den femte i ordningen från Montana och genom vårt långa och täta samarbete som vi har byggt upp med dem under åren, innebär för dig som söker det där lilla extra att vi kan erbjuda samma preparering och finish som Montana levererar till sina åkare i Världscupen. I fredags hade vi finbesök från Montana, Kaspar Keiser och Röbi Scheuber, Kaspar är teknisk chef och vice VD, Röbi är utvecklingsansvarig för nya strukturer och slipar även för flera åkare Världscupen.
40 visningar0 kommentarer
bottom of page